Повідомлення про обробку персональних даних Avitar

Вітаємо! Ми підготували для вас коротку версію нашої Політики приватності:
Хто ми?
Ми юридична фірма "Avitar"
Володілець даних: ФОП Хмарський М.О. Адреса: Україна, 01103, м. Київ,
вул. Менделєєва 37
Використання cookies:
Ми використовуємо cookies, які необхідні для роботи нашого сайту та ті, на які ви надали згоду
Навіщо ми збираємо дані?
Надання послуг
Маркетинг
Статистика та аналітика
Ми збираємо дані за категоріями суб’єктів:
– відвідувач
– клієнт
– працівник/підрядник нашого клієнта
– партнер
– постачальник
– стажер
Ми передаємо дані:
– нашим колегам
– нашим підрядникам
– на вимогу законодавства
– системам аналітики (Google Analytics)
Ви маєте право на:
доступ до інформації
портативність
подачу скарг
відкликання згоди
видалення інформації
редагування даних
Як ми збираємо дані?
– автоматично
– суб’єкт надає власноруч

Повідомлення про обробку персональних даних Avitar

Останнє оновлення: 30.08.2022
Вас вітає юридична фірма Avitar.

Ми створили це Повідомлення про обробку персональних даних (“Повідомлення”) щоб допомогти вам зрозуміти як ми отримуємо та обробляємо ваші персональні дані.

Дія цього Повідомлення поширюється на обробку персональних даних, пов’язану з вашим використанням нашого сайту, доступного за посиланням www.avitar.legal.

Ми турбуємося про ваші персональні дані та робить все можливе для їхнього захисту.
Зміст:
Про нас
Володілець персональних даних
ФОП Мирослав Хмарський, РНОКПП 3441709411
Поштова адреса
Україна, 01103, Київ, вул. Менделєєва, 37
Email
Місцезнаходження даних
Україна
Про вас
Використовуючи наш сайт, ви стаєте нашим користувачем.
Ми поділяємо користувачів на наступні категорії, залежно від їхнього статусу:
Відвідувачі
користувачі, які заходять на наш сайт.
Потенційні клієнти
користувачі, які залишають заявку про отримання послуг через форми для зв’язку або контактні дані, вказані на сайті.
Кандидати на посаду / стажування
користувачі, які подаються на вакансії або стажування через форми для зв’язку або контактні дані, вказані на сайті.
Обмеження віку
Ми свідомо не обробляємо дані користувачів, які не досягли 18 років, без згоди законних представників.
Якщо ви є таким користувачем або його законним представником, будь ласка, зверніться до нас за електронною адресою privacy@avitar.legal.
Джерела персональних даних
Джерела персональних даних
  • наш сайт збирає автоматично, коли ви його відвідуєте (технічна інформація);
  • ви самі надаєте нам, наприклад заповнюючи форми та подаючись на вакансії;
  • ми створюємо і прив’язуємо до інших ваших даних, щоб забезпечити роботу сайту і належне надання наших послуг, наприклад технічні ідентифікатори;
  • нам надають треті особи, наприклад за нашим запитом про вас.
Обробка персональних даних
+ Відвідувачі
Ви стаєте відвідувачем, коли заходите на наш сайт.
Категорія даних
Технічні дані
Інформація про ваші відвідування та використання нашого сайту, включаючи:
- джерело посилань;
- час і тривалість відвідування,
- навігація.
Покращення вашого досвіду використання сайту
Законний інтерес
Необхідні cookies
інформація, необхідна для роботи сайту
Коректна робота сайту
Законний інтерес
Інші cookies
Інформація, яка створюється під час використання сайту:
- статистична інформація;
- маркетингова інформація;
- аналітична інформація.
Статистика, маркетинг та аналітика
Згода
Зберігання даних
Дані, які обробляються на підставі законного інтересу
Зберігаються до 2 років після останнього відвідування нашого сайту. Деталі можете дізнатися у Політиці файлів cookies
Дані, які обробляються на підставі вашої згоди
Зберігаються до 2 років після останнього відвідування нашого сайту. Деталі можете дізнатися у Політиці файлів cookies
+ Потенційні клієнти
Ви стаєте потенційним клієнтом, коли зв’язуєтесь з нами за допомогою форм або контактних даних на нашому сайті.
Після отримання вашого запиту на наші послуги, ми можемо обробляти ваші дані задля виконання наших зобов’язань. Це можуть бути, наприклад, перевірки щодо конфлікту інтересів та дії для запобігання шахрайству.
Ми також можемо використовувати вашу контактну інформацію для отримання оплати та інформування про будь-які зміни умов наших домовленостей.
Залежно від ваших інструкцій, персональні дані, надані вами для обробки від вашого імені, або які ми створюємо під час надання вам послуг, можуть також включати чутливі дані.
Категорія даних
Дані з форми на сайті
- ім’я;
- адреса електронної пошти, номер телефону;
- повідомлення.
Початкова обробка запиту на наші послуги
Виконання договору
Додаткові дані, отримані під час переговорів
- ваше ім’я, дата народження, реєстраційний номер, компанія, в якій ви працюєте, та ваша посада;
- контактні дані, включаючи ваші адреси, адресу електронної пошти та номер телефону (робочий та особистий);
- інформація, необхідна для того, щоб ми підтвердили вашу особу на відповідність законодавчим вимогам;
- фінансова інформація, включаючи платіжні реквізити;
- відгуки та відповіді на опитування.
Ведення переговорів для надання послуг
Виконання договору
Зберігання даних
Дані, які обробляються на підставі виконання договору
Зберігаються упродовж надання послуг та ведення переговорів про їхнє надання і 3 роки після цього
Дані, які обробляються на підставі законного інтересу
Зберігаються упродовж комунікації та 3 місяці після її завершення
+ Кандидати на посаду / стажування
Якщо ви подаєтесь на посаду або на стажування в нашій фірмі через сайт або контактні дані, вказані на ньому, то, незалежно від результатів відбору, ви потрапляєте в цю категорію.
Ми обробляємо дані кандидатів, отримані через сторонні сервіси, в такому ж порядку.
Категорія даних
Дані з форми на сайті
- ім’я та прізвище;
- телефон;
- ваше повідомлення;
- інша інформація.
Комунікація щодо відбору на посаду або на стажування
Виконання договору
Дані відгуку на вакансію
- рекрутингова інформація;
- резюме та всі дані, вказані в ньому.
Комунікація щодо відбору на посаду або на стажування
Виконання договору
Зберігання даних
Дані, які обробляються на підставі виконання договору
Зберігаються упродовж 6 місяців після останньої комунікації
Зверніть увагу
- Якщо ви відмовитесь надавати необхідні нам персональні дані, ми не зможемо надавати вам послуги або в інший спосіб взаємодіяти з вами за договором.
- Наш сайт містить посилання на інші ресурси, за вміст і збереження приватності на яких ми не несемо відповідальність. Коли ви залишаєте наш сайт, ознайомтесь з порядком обробки персональних даних цих сайтів.
Дані від третіх сторін
Сторони, від яких ми можемо отримувати дані
Інструменти аналітики
Ми використовуємо різні інструменти аналітики для розуміння та просування нашої діяльності. Щоб отримати детальний перелік інструментів аналітики зв'яжіться з нами.
Соціальні мережі
Ми використовуємо різні соціальні мережі для розповсюдження інформації про нашу діяльність. Щоб отримати детальний перелік соціальних мереж зв'яжіться з нами.
Подкаст-сервіси
Ми можемо публікувати наші подкасти на різних сервісах, через які ви можете потрапити на наш сайт.  Щоб отримати детальний перелік таких сервісів зв'яжіться з нами.
Сервіси для пошуку стажерів, кандидатів на посаду
Ми використовуємо різні сервіси для пошуку кандидатів на посаду. Щоб отримати детальний перелік таких сервісів зв'яжіться з нами.
CRM-системи
Ми використовуємо різні CRM-системи для розвитку нашого бізнесу. Щоб отримати детальний перелік CRM-систем зв'яжіться з нами.
Месенджери
Ми використовуємо різні месенджери щоб комунікувати з вами зручними для вас способами. Щоб отримати детальний перелік месенджерів зв'яжіться з нами.
Банки
Ми користуємося банківськими послугами для організації нашої роботи. Щоб отримати детальний перелік банків зв'яжіться з нами.
Зверніть увагу
- Ми можемо отримувати ці дані, але не обов’язково їх отримаємо. Це залежить від функцій, які ви використовуєте та ваших налаштувань.
Передача даних
+ Захист при передачі даних
За замовчуванням дані зберігаються в Україні, але нам може знадобитися обробка ваших персональних даних в іншій країні, за умови застосування відповідних заходів захисту і у межах, визначених метою їх збору.
+ Причини передачі даних
Якщо передача даних необхідна для виконання договору або дотримання законного інтересу, ми маємо право на обробку ваших даних в іншій країні. В інших випадках, ми запитаємо на це вашої згоди. Незалежно від підстави обробки, при передачі ми застосуємо необхідні заходи захисту даних.
+ Комунікації з підрядниками
Ми передаємо ваші персональні дані нашим підрядникам для виконання договору. Якщо для виконання договору потрібна передача даних, ми маємо право зробити це без вашої згоди.
+ Виконання норм законодавства
Ми будемо розкривати ваші персональні дані третім особам в тому обсязі, в якому це необхідно для:
- виконання рішення суду;
- виконання запиту або наказу державного органу;
- запобігання незаконному використанню нашого сайту, соціальних мереж;
- запобігання шахрайству або допомоги в його розслідуванні;
- захисту від претензій третіх осіб.
+ Зберігання даних за допомогою хмарних технологій
Для покращення якості наших послуг та взаємодії з вами ми можемо зберігати деякі ваші персональні дані за допомогою хмарних технологій, які обслуговуються нашими сторонніми постачальниками послуг.
З цими постачальниками ми уклали відповідні договори, в яких вимагаємо, щоб вони поводились з даними (обробляли, захищали й т.д.) відповідно до наших юридичних та етичних зобов’язань.
+ Інші передачі персональних даних
Ми інколи передаємо ваші дані іншим третім особам, які виконують певні дії від нашого імені.
Такими особами можуть бути, наприклад:
- професійні консультанти;
- постачальники, які надають певну підтримку, наприклад виготовлення документів або переклад;
- постачальники ІТ-послуг які, наприклад, адмініструють та підтримують наш сайт та ІТ-системи;
- треті особи, яких ми залучаємо для надання послуг своїм клієнтам;
- треті особи, що беруть участь в організації наших заходів;
- треті особи, які перевіряють рекрутингову інформацію, надану кандидатами на посаду / стажування.
Захист даних
Ми прагнемо гарантувати безпеку ваших персональних даних, тому використовуємо такі заходи захисту:
Організаційні заходи
- Навчання персоналу;
- Внутрішні політики та інструкції;
- Захист під час передачі (детальніше тут);
- Договори про нерозголошення (NDA)
Фізичні заходи
- Відеоспостереження;
- Охорона;
- Обмежений доступ до приміщень;
- Сигналізація
Технічні заходи
- Технології шифрування;
- Дворівнева автентифікація;
- Ліцензійне програмне забезпечення;
- Контроль паролів
Ваші права
У вас, як у суб'єктів персональних даних, є наступні права:
Право на доступ до інформації
Ви маєте право знати про обробку ваших персональних даних. Ми публікуємо основну інформацію про обробку, а на ваш запит надамо більш детальну інформацію.
Право на доступ та портативність
Ви можете запитати доступ та отримати усі ваші дані, які ми маємо. Ви також можете попросити нас передати ваші дані іншому володільцю.
Право впливати на обробку
Ви можете вимагати змінити або видалити дані які ми обробляємо, обмежувати або заперечувати проти обробки ваших даних.
Право подати скаргу
Ви можете подати скаргу щодо обробки своїх персональних даних до регулюючого органу.
Право на видалення інформації
Ви можете надіслати нам запит на видалення власних персональних даних із наших систем.
Право відкликати згоду на обробку даних
Ви можете відкликати свою згоду на обробку в будь-який момент.
Також, ви маєте право на:
  • захист своїх персональних даних;
  • застосування засобів правового захисту;
  • те, щоб знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки.
Щоб скористатися своїми правами напишіть нам на електронну пошту privacy@avitar.legal.
Ви можете подати скаргу щодо обробки ваших персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за електронною поштою hotline@ombudsman.gov.ua.
Оновлення Повідомлення
Це Повідомлення й правовідносини, що потрапляють під його дію, регулюються Законом України “Про захист персональних даних” та General Data Protection Regulation.
Чинні закони й вимоги до обробки персональних даних можуть змінитися. Також можуть змінитись наші механізми та правила обробки даних. Щоб ознайомити вас зі змінами, ми опублікуємо нову версію Повідомлення у себе на сайті.
Якщо внесені до Повідомлення зміни будуть значними, ми, за можливості, повідомимо вас електронною поштою або опублікуємо інформацію на сайті та запитаємо вашої згоди.

Політика файлів cookies

Файли cookies — це невеликі текстові файли, які можуть використовуватися сайтами для підвищення ефективності роботи відвідувача.
Відповідно до законодавства ЄС ми можемо зберігати файли cookies на ваших приладах, якщо вони необхідні для діяльності сайту. Для усіх інших видів cookies нам потрібна ваша згода
Наш сайт www.avitar.legal використовує різні типи файлів cookies. Деякі файли cookies розміщуються сторонніми службами, які з'являються на наших сторінках. Ви можете в будь-який час змінити або відкликати свою згоду.
Дізнатися більше про те, хто ми такі, як ви можете з нами зв'язатися і як ми обробляємо персональні дані ви можете за допомогою нашого Повідомлення про обробку персональних даних.
Статистичні cookies
Маркетингові cookies використовуються для відстеження відвідувачів на різних сайтах. Мета полягає в тому, щоб допомагати стороннім рекламодавцям показувати релевантні і привабливі оголошення для окремого користувача.
Назва
previousUrl
Встановлює унікальний ідентифікатор сеансу. Це дозволяє сайту отримувати дані про поведінку відвідувачів для статистичних цілей
1 день
tildasid
Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує сайт
1 день
tildauid
Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує сайт
3 місяця
visited
Унікальний ідентифікатор користувача, який розпізнає користувача під час повторних відвідувань
До кінця сесії
Управління cookie
Якщо ви бажаєте відключити cookie, то можете знайти інструкції з управління налаштуваннями вашого браузера за цими посиланнями:
Якщо ви хочете дізнатися більше про файли cookies або про те, як керувати ними, активовувати або вимикати їх, відвідайте сторінку www.allaboutcookies.org для отримання детальної інструкції.
Зверніть увагу
Певні сторонні рекламні мережі, зокрема Google, дозволяють користувачам вимкнути або налаштувати параметри, пов’язані з вашим використанням мережі Інтернет. Щоб дізнатися більше про цю функцію від Google, натисніть тут.
Якщо до цієї політики будуть внесені суттєві зміни, ми повідомимо вас шляхом розміщення помітного повідомлення на нашому сайті не пізніше, як зміна набуде чинності. Ми радимо періодично переглядати сайт, щоб отримати найновішу інформацію про політику.
Якщо маєте запитання щодо цієї політики або того, як ми використовуємо файли cookies, можете зв’язатися з нами, надіславши запит електронною поштою: privacy@avitar.legal.

Почнімо разом щось  абсолютно нове!

Звʼязатися з нами
Телефон
+380 (50) 356 74 94
Соціальні мережі
fin..Наш блог

Давайте обговоримо ваш проект

Ваш запит успішно відправлено
Помилка відправки запиту
Натискаючи “Дозволити все”, ви погоджуєтеся зберігати файли cookies на своєму пристрої для покращення навігації сайту, аналізу використання сайту та надання допомоги у наших маркетингових заходах.
Варіанти видів cookies

Відправити

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Дізнайтеся більше про cookies та передачу даних у нашій
Політиці файлів cookies.