Захист персональних даних / GDPR / CCPA / UK Data Protection Act

Визначення чи необхідна відповідність нормам регуляторів
Аудит: Data Mapping та GAP-аналіз
Підготовка повного пакету внутрішніх та зовнішніх політик
Впровадження політик та навчання для команди
Звʼязатися з нами

Приведення діяльності компанії у відповідність до міжнародних норм у галузі захисту персональних даних: GDPR (ЄС), CCPA (США), Закону України “Про захист персональних даних”

Аудит
GAP-аналіз
ROPA (Records of Processing Activities) або Data Mapping (перевірка процесу обробки даних)
ЗОВНІШНІЙ КОМПЛАЄНС
Створення пакету зовнішніх документів: Політика приватності, Cookie Політика (+ Cookie Поп-ап)
Створення внутрішньої політики щодо відповідей на запити користувачів
Підготовка та підписання угод “про передачу даних” та угод “про обробку даних” між компанією та кожним процесором даних (наприклад, розробники в іншій країні, хостинг-провайдери тощо)
ВНУТРІШНІЙ КОМПЛАЄНС
Проведення Data Protection Impact Assessment
Створення повного пакету внутрішніх політик для компанії щодо її процесів та приведення таких процесів у відповідність із цими політиками (включно з відповідністю технічним вимогам, призначенням відповідальних людей у компанії для здійснення процесів, пов’язаних із захистом персональних даних)

Наші кейси

КЛІЄНТ:

MacKeeper

Запит:
Зробити експрес-підготовку до GDPR, аби мати можливість співпрацювати з великою компанією-партнером.
Завдання:
Зрозуміти як в стислі терміни привести компанію у відповідність, яка буде достатньою для початку роботи з партнером. Також створити план довгострокової і надійної підготовки компанії до повної відповідності регламенту

Етапи роботи:

01
/ 13
Розібратися в бізнес-моделі компанії
02
/ 13
Заглибитися в процеси поточного стану справ з обробки персональних даних.
03
/ 13
Заповнити разом з клієнтом всі необхідні опитувальники для аудиту
04
/ 13
Скласти план термінового і нетермінового приведення компанії у відповідність
05
/ 13
Спілкування з командою. Знайомство команди клієнта з основними принципами обробки даних відповідно до GDPR і Конвенції ЄС про права людини
06
/ 13
Складання підсумків аудиту і затвердження планів дій
07
/ 13
Початок роботи
08
/ 13
Складання всіх внутрішніх політик
09
/ 13
Внутрішнє навчання співробітників компанії клієнта
10
/ 13
Впровадження політик на практиці, зміна процесів
11
/ 13
Навчання співробітників на випадок екстрених випадків з даними
12
/ 13
Побудова плану довгострокової підтримки компанії у відповідності
13
/ 13
Внесення змін до зовнішніх матеріалів компанії: сайту, додатку, сервісу, платформу, особистого кабінету й тд.

Результати:

Компанія вирішила свої бізнес-завдання
У компанії є чіткий довгостроковий план впровадження вимог GDPR
У компанії затверджені внутрішні документи і процедури, завдяки чому, вона може продемонструвати свою відповідність регламенту GDPR
Компанії легше отримати сертифікат ISO
У компанії є розуміння як реагувати на екстрені події з даними
Співробітники обізнані як обробляти дані користувачів
Внутрішні процеси компанії оновлені відповідно до міжнародних правил і стандартів обробки персональних даних, що автоматично означає відповідність не тільки GDPR, але й більшості подібним законам в інших юрисдикціях
Більше кейсів

Особливості команди AVITAR

Ми знаємо, як працює онлайн-бізнес зсередини
Ми — невід'ємна частина вашої команди на етапі виходу на ринок ЄС і США
Для нас важливо вирішити ваше бізнес-завдання, а не продати якомога більше юридичних послуг
У нас є досвід ведення юридичних суперечок від імені клієнта на ринках США і ЄС

Клієнти про нашу роботу

Avitar підтримує нашу компанію Softcube з 2018 року. Весь цей час їх поради були професійними, вичерпними і точними. Команда Avitar має відмінний досвід в області GDPR і авторського права. З ними приємно працювати.

Олег Лесов, CEO Softcube

Дієвий та ефективний. Наша команда витратила мінімум часу на пояснення наших потреб, і ми отримали індивідуальний і швидкий результат роботи. Наполегливо рекомендую.

Дмитро Будорін, CEO Hacken

Вони дуже добре розуміються в дотриманні GDPR і призначених для користувача угод. Наша команда Bookimed задоволені роботою з Avitar.

Євген Хотянов, СЕО Bookimed

Хлопці дуже класні! Мінімум насильства по відношенню до клієнта, максимальний результат досягається на 100%, якщо це їхній досвід, а якщо не їхний, то рекомендують кращі в цій галузі. Наполегливо рекомендуємо!

Микита Фурсов, засновник 1Dea.me

Розробив документи для вебплатформи. Все якісно. Ми зв'яжемося ще!

Артур Кріцак, співзасновник InReepublic

Виводячи продукт на зарубіжні ринки. Мислив, що в першу чергу для нашої компанії необхідно максимально продавати, а юридичні документи і процеси підтягнемо пізніше. У AVITAR мені предметно пояснили ризики роботи без юридичної документації. Радий, що ми зробили всі необхідні документи і мій мозок не стурбований ризиками блокування сайту.

Евгений Кузьмин, CEO MORZA.co

FAQ

Почнімо разом щось  абсолютно нове!

Звʼязатися з нами
Телефон
+380 (50) 356 74 94
Соціальні мережі
fin..Наш блог

Давайте обговоримо ваш проект

Ваш запит успішно відправлено
Помилка відправки запиту
Натискаючи “Дозволити все”, ви погоджуєтеся зберігати файли cookies на своєму пристрої для покращення навігації сайту, аналізу використання сайту та надання допомоги у наших маркетингових заходах.
Варіанти видів cookies

Відправити

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Дізнайтеся більше про cookies та передачу даних у нашій
Політиці файлів cookies.